Important

NATIONAL | Cristian Gog, marele castigator la “Romanii au talent” – VEZI VIDEO

Cristian Gog , castigatorul finalei de la “Romanii au talent” a adus magia în cea de-a doua semifinală de la “Românii au talent”, lasand cei trei membri ai juriului fara cuvinte, dupa numarul de magie pe care l-a facut. Cristian Gog a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului şi a câştigat marele premiu de 120.000 de euro.

Marele castigator al finalei de la “Romanii au talent” Initial a sfidat moartea, la propriu. Conectat la un aparat EKG, in prezenta unui medic si a unei asistente, a reusit sa-si reduca ritmul cardiac pana in momentul in care aparatul indica absenta activitatii cardiace. A fost un numar care s-a vazut ca l-a epuizat fizic foarte mult si care practic a amutit atat spectatorii cat si membri ai juriului.

In partea a doua a numarului sau, Cristian Gog, care intrase in scena cu o servieta de metal, cu cifru, ii intreaba pe jurati ce crede fiecare ca se afla inauntru. Mihai Petre spune : documente, Andra : ca este goala, iar Andi spune : as vrea ca inauntru sa se afle numele castigatorului.Emotia a fost maxima in momentul in care Cristian Gog deschide servieta. Inauntru acesteia se afla un plic care continea trei foi numerotate – pe una scria “Documente”, pe a doua – “goala”, iar pe a treia – “numele castigatorului”, spre uimirea tuturor celor prezenti.

Cristian Gog spune că a avut o copilărie fără evenimente majore, singurul lucru inedit fiind acela că la vârsta de aproximativ 4 ani a avut ghinionul să lovească o minge cu piciorul, nemaiputând călca pe acel picior câteva luni de zile. Potrivit lui Cristian, niciun medic nu a reuşit să-i vindece piciorul, el reuşind să poată merge din nou după ce a apelat la “un leac băbesc – aţa de scrântit”. Acesta a fost primul incident “magic” din viaţa lui Cristian Gog, care a urmat clasele primare, şcoala generală şi liceul (secţia de informatică) la Baia de Arieş. A urmat cursurile Universităţii “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, secţia Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, dar şi un master în Administrarea afacerilor, la aceeaşi universitate.”Chiar dacă nu am fost studentul model, am reuşit să fiu apropiat de anumiţi profesori din cadrul universităţii. Aceştia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii şi nu erau deranjaţi că în timpul orelor de curs făceam mereu exerciţii de prestidigitaţie cu monede sau cărţi de joc”, spune Cristian Gog.

Cristian Gog a avut numeroase preocupări şi pasiuni încă din copilărie. A fost atras pe rând de şah, schi, dans (în special breakdance), muzică şi pescuit. Pasiunea pentru magie şi iluzii o are tot de la o vârstă fragedă.

“Tatăl meu mi-a trezit interesul pentru acest domeniu arătându-mi nişte mici trucuri cu cărţi, monede şi chibrituri. Erau exact acele trucuri ştiute de toată lumea, dar se pare că asupra mea au avut puţin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mâna a fost scrisă de Aurel Iosif (Iozefini tatăl). Am găsit-o când eram în clasa a zecea într-un anticariat din Cluj, după vreo doi-trei ani de căutări. Erau explicate anumite tehnici de bază în ceea ce ţine de manipularea monedelor, a cărţilor de joc şi a ţigărilor (…) Marea mea pasiune au fost cărţile de joc deoarece erau cel mai accesibil lucru cu care puteam să fac magie (…) Aveam zile în care stăteam în faţa oglinzii câte şase-şapte ore, încercând să fac să dispară din vârful degetelor nişte mingi de ping-pong”, a explicat Cristian Gog. În anul al doilea de facultate, Cristian Gog a descoperit, prin intermediul internetului, mentalismul. “Deşi nu înţelegeam încă exact despre ce era vorba, am văzut ceva video-uri cu nişte mentalişti, tot iluzionişti, dar unii ale căror iluzii erau ceva mai neconvenţionale. Aceştia dădeau impresia că pot să citească gânduri, să prezică viitorul sau să demonstreze anumite fenomene considerate paranormale. Dintr-o dată au dispărut cărţile de joc, monedele sau alte obiecte special folosite în trucuri, deoarece tot ceea ce făceau oamenii respectivi “parea real”. Aşa a apărut pasiunea mea pentru mentalism!”, a mai spus Cristian Gog.(Realitatea.net)

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page