SANATATE | Sucul care scade colesterolul din sânge
Combinate, unele ingredientele din bucătăria ta au puterea de a reduce nivelul colesterolului din sânge, protejându-ten astfel de boli grave precum afecţiunile cardiovasculare.
Consumate sub formă de suc, usturoiul, lămâia şi ghimbirul nu doar că normalizează grăsimile din sânge, dar ajută şi la întărirea sistemului imunitar în faţa virusurilor şi a bacteriilor.
Cum se prepară sucul care scade colesterolul
Ai nevoie de:
- 4 căpăţâni de usturoi
- 4 lămâi
- 3-4 cm de rădăcină de ghimbir sau 2 linguri de ghimbir pudră
- 2 litri de apă
Mai întâi spală bine lămâia, apoi tai-o cubuleţe, fără să-i îndepărtezi coaja.
Spală şi căpăţânile de usturoi, curăţă-le, după care pune-le în blender împreună cu lămâia şi ghimbirul.
Amestecul obţinut se toarnă în cei 2 litri de apă, apoi compoziţia se pune pe foc şi se ţine până când începe să fiarbă.
După ce se răceşte, lichidul se strecoară şi se depozitează într-un borcan de sticlă.
Cum se foloseşte sucul care scade colesterolul
Se beau câte 200 ml de suc cel puţin o dată pe zi, cu două ore înainte de a lua masa de prânz.
Remediul se administrează 3 săptămâni, după care se face pauză de o săptămână, şi apoi se reia, dacă este cazul.
Atenţie! Înainte de a folosi acest remediu, este indicat să consulţi un medic de specialitate.
Sursa: clickpentrufemei.ro