Important

RETETA ZILEI | Tocanita cu amestec mexican

Ingrediente

  • 1 punga de legume amestec mexican
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 2-3 linguri pasta de rosii de casa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Morcovul il radem de coaja,il spalam si il taiem cubulete.

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem felii mai groase,pe lung.

Rosia o curatam de pielita si o facem cubulete.

Intr-o cratita punem uleiul la incins.

Adaugam ceapa si cu morcovul si le tragem in ulei cam 1 minut.

Adaugam si rosia,apoi amestecul de legume mexican.

Mai lasam cam 1 minut , apoi acoperim cu apa.

Lasam sa scada la foc potrivit si acoperim cu un capac.

Dupa 15 minute punem si cartofii .

Condimentam cu sare si piper dupa gust si mai lasam totul pe foc ,pana ce legumele sunt bine patrunse.

La sfarsit punem pasta de rosii si mai lasam 2-3 minute.

Inchidem mancarica, iar deasupra presaram putin marar si patrunjel.

POFTA BUNA!

Sursa : bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page