Important

RETETA ZILEI | Tacos cu fasole şi ardei iute

Ingrediente

1 lingură de ulei
1 ceapă mare tocată
1 ardei iute tocat mărunt
2 căţei de usturoi tocaţi
1 linguriţă de pudră de chilli
400g de fasole neagră din conservă
400g de fasole roşie din conservă
800g de roşii tocate din conservă
12 foi de tacos
1 mână de coriandru tocat
zeama de lime şi smântână, pentru servit

Mod de preparare

Se încălzeşte 1 lingură de ulei într-o tigaie mare şi se prăjeşte 1 ceapă mare tocată şi 1 ardei iute tocat mărunt, până când devin moi. Se adaugă 2 căţei de usturoi tocaţi mărunt şi 1 linguriţă de pudră de chilli şi se prăjesc câteva minute.

Se adaugă 400g de fasole neagră din conservă, scursă şi clătită şi 400g de fasole roşie din conservă (scursă şi clătită). Se adaugă 2 conserve a 400g de roşii tocate şi se fierbe totul la foc mic până se îngroaşă.

Se încălzesc 12 foi de tacos , urmând instrucţiunile de pe ambalaj. Se amestecă o mână de coriandru tocat în compoziţie, care se serveşte cu foile de tacos, puţin suc de lime şi smântână, după preferinţe.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

Related Articles

One Comment

  1. Ador tacos si ador ardeiul iute, dar niciodata nu mi l-am preparat acasa, nu stiu de ce. Voi incerca reteta, promit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page