Important

RETETA ZILEI | Supă cu pui fript

Ingrediente

1 lingură ulei de măsline

2 cepe, tăiate

3 morcovi medii, tăiaţi

1 lingură frunze de cimbru, tocate

1,4l supă de pui

300g de pui fript, fără piele şi rupt în fâşii

200g de mazăre congelată

3 linguri de iaurt gras (de oaie şi bivoliţă)

1 căţel de usturoi, zdrobit

sucul de la 1 lămâie

Mod de preparare

Se încălzeşte uleiul într-o cratiţă cu fundul gros. Se adaugă ceapa, morcovii şi cimbrul şi se prăjesc uşor timp de 15 minute. Se adaugă supa amestecând, se aduce la punctul de fierbere, se acoperă şi se lasă pe foc 10 minute.

Se adaugă puiul, se dă deoparte jumătate din compoziţie, apoi se pasează cu un blender. Se pune la loc în cratiţă cantitatea dată deoparte, se adaugă mazărea, se asezonează şi se fierbe 5 minute.

Se amestecă iaurtul, usturoiul şi sucul de lămâie, se împarte peste supa din boluri şi se serveşte.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page