RETETA ZILEI | Salată Cobb
Ingrediente
PENTRU SALATĂ
6 felii de kaizer
2 salate mici, tocate
4 tije de ţelină Apio
piept şi pulpă (rămase de la o friptură de pui), cu pielea îndepărtată şi carnea mărunţită
75g de brânză cu mucegai albastru, fărâmiţată
2 ouă fierte tari, tăiate pe jumătate
pâine crocantă (opţional)
PENTRU DRESSING
4 linguri ulei de măsline
2 linguri oţet din vin alb
1 lingură muştar de Dijon
1-2 linguriţe de miere lichidă
2 cepe verzi tocate mărunt
Mod de preparare
Se prăjeşte kaizerul până devine crocant şi se pătrunde, apoi se toacă în bucăţi mari.
Pentru a prepara dressingul, se amestecă toate ingredientele cu 1 lingură de apă, sare şi piper.
Se foloseşte salata tocată şi celery ca bază, apoi se pun deasupra kaizerul, carnea de pui, brânza şi ouăle fierte; se stropeşte cu dressing. Se serveşte cu pâine, după preferinţe.
POFTA BUNA!
goodfood.ro