Important

RETETA ZILEI | Peşte în stil Indian cu sos de sfeclă

Ingrediente

2 fileuri de peşte cu textură fermă
2 linguriţe pastă de curry
2 sfecle roşii, fierte, tăiate cubuleţe
4 linguri de iaurt grecesc
1 lingură de coriandru, tocat
½ căţel de usturoi, strivit
ulei
2 linguriţe seminţe de muştar
200g de spanac tânăr

Mod de preparare

Se pune peştele pe o tavă şi se ung partea de sus şi lateralele cu pasta de curry. Se dă sub grilul încins la treapta medie, şase-opt minute, până se pătrunde. Dacă pasta se rumeneşte prea rapid, se mai scade focul.

Pentru sos, se amestecă sfecla, iaurtul, coriandrul, usturoiul şi se condimentează cu sare şi piper.

Se încinge o linguriţă de ulei vegetal într-o tigaie şi se prăjesc seminţele de muştar până încep să pocnească. Se adaugă spanacul, sare şi piper; se ţine pe foc până se înmoaie uşor.

Se serveşte peştele aşezat peste spanac, cu o lingură de sos de sfeclă.

POFTA BUNA!

goodfood.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page