Important

RETETA ZILEI | Mazăre cu unt şi praz

Ingrediente

4 fire de praz, tăiat în felii subţiri
25g de unt
2 linguri ulei de măsline
400ml supă de legume sau de pui
500g de mazăre congelată
4 cepe verzi, tăiate în felii fine

Mod de preparare

Se prăjesc la foc mic feliile de praz în unt şi ulei de măsline, într-o tigaie mare, 15-20 de minute.

Se adaugă supa şi se amestecă, se aduce la fierbere şi se lasă pe foc 5 minute, amestecând din când în când.

Se adaugă mazărea şi ceapa verde şi se mai lasă 3-5 minute, până ce mazărea se decongelează şi se pătrunde, apoi se potriveşte de sare şi piper şi se serveşte.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page