RETETA ZILEI | Gnocchi cu dovlecel copt şi brânză de capră
Reţetele vegetariene devin tot mai populare. Încearcă şi tu gnocchi consistenţi alături de legume de vară. Nu vei duce dorul cărnii.
Ingrediente
450g dovlecel, curăţat de coajă şi tăiat în bucăţi mici
1 căţel de usturoi
500g gnocchi de cartofi
200g frunze de spanac proaspăt
100g brânză moale de capră
Mod de preparare
Se încălzeşte cuptorul la 180g, se pune dovlecelul într-o tigaie împreună cu usturoiul, uleiul, sare şi piper şi se amestecă bine. Se coc 20 de minute până ce devin moi şi aurii.
Între timp, se fierb gnocchi conform instrucţiunilor de pe ambalaj, iar cu câteva secunde înainte de a le lua de pe foc se pune şi spanacul, apoi se scurg bine. Se toarnă peste ingredientele din tavă, zdrobind usturoiul moale.
La servire se presară brânza tăiată în bucăţi.
POFTA BUNA!
goodfood.ro