RETETA ZILEI | Cus-cus cu kaizer si ciuperci
Ingrediente
- o cana de cus-cus
- o cana de apa
- 200g kaizer
- o cutie cu ciuperci
- 200 g cascaval
- 6 linguri ulei
- 80 g unt
- busuioc maruntit
- sare/ delikat
Mod de preparare
Fierbem o cana cu apa in care am pus 1/2 lingurita de sare sau delikat. Cand clocoteste, adaugam cus-cus-ul si mestecam cu grija pana se umfla si absoarbe toata apa.
Lasam pe foc si adaugam 4 linguri cu ulei , 80 g unt si o lingurita cu busuioc maruntit. incorporandu-le in cus-cus. Daca este nevoie, mai adaugam putina sare. Oprim focul si acoperim vasul.
Citeste si: GALERIE FOTO | Vezi 250 de fotografii de la meciul dintre Vf. Campului si AS Roma!
Separat taiem kaizerul felii, spalam ciupercile din conserva scurgandu-le bine, apoi le calim in 2 linguri cu ulei.
Presaram totul cu busuioc maruntit.
Asezam cus-cus-ul pe o farfurie, punem deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, apoi acoperim totul cu cascaval ras. Dam totul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul.
Servim fierbinte.
POFTA BUNA!
Sursa : bucaratas.ro