Important

RETETA ZILEI | Cus-cus cu kaizer si ciuperci

Ingrediente

  • o cana de cus-cus
  • o cana de apa
  • 200g kaizer
  • o cutie cu ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 6 linguri ulei
  • 80 g unt
  • busuioc maruntit
  • sare/ delikat

Mod de preparare

Fierbem o cana cu apa in care am pus 1/2 lingurita de sare  sau delikat. Cand clocoteste, adaugam cus-cus-ul  si mestecam cu grija pana se umfla si absoarbe toata apa.

Lasam pe foc si adaugam 4 linguri cu ulei , 80 g unt  si o lingurita cu busuioc maruntit. incorporandu-le in cus-cus. Daca este nevoie, mai adaugam putina sare. Oprim focul si acoperim vasul.

Citeste si: GALERIE FOTO | Vezi 250 de fotografii de la meciul dintre Vf. Campului si AS Roma!

 

 

 

 

Separat taiem kaizerul felii, spalam ciupercile din conserva scurgandu-le bine, apoi le calim in 2 linguri cu ulei.

Presaram totul cu busuioc maruntit.

Asezam cus-cus-ul pe o farfurie, punem deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, apoi acoperim totul cu cascaval ras. Dam totul la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul.

Servim fierbinte.

POFTA BUNA!

Sursa : bucaratas.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page