Important

RETETA ZILEI | Cordon bleu

Ingrediente :

  • un piept de pui
  • felii de cascaval
  • felii de sunca
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare, piper
  • ulei

Mod de preparare :

Pieptul de pui se taie felii subtiri,apoi se bat cu ciocanul de snitele, ajutandu-ne de o folie alimentara ,pentru a nu se sfarâma.Se condimenteaza.

Pe felia de piept de pui asezam o felie de sunca,apoi o felie de cascaval.O îndoim si o închidem ca pe un plic.Daca este cazul o prindem cu scobitori.

Oul,faina si pesmetul le punem separat în câte un vas.

Dam snitelele astfel formate prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.

Incingem ulei într-o tigaie si le prajim pe ambele parti.Lasam focul mai mic pentru ca sa se prajeasca carnea.Sunt gata cand carnea este patrunsa si sunt rumenite frumos.

Le scoatem pe un prosop absorbant pentru a elimina excesul de ulei.

Eu le-am servit cu garnitura de orez,dar cred ca se potrivesc cu orice alt fel de garnitura.

 
POFTA BUNA!

 

bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page