Important

RETETA ZILEI | Brioşe cu ciocolată şi vişine

Ingrediente

250g de făină
1 linguriţă de bicarbonat de sodiu
140g de vişine deshidratate
câte 100g de ciocolată albă şi neagră
100g de zahăr
2 ouă bătute
150ml de iaurt
100g de unt topit

Mod de preparare

Se încălzeşte cuptorul la 180° C/gaz 6 şi se aşază forme de hârtie într-o tavă de brioşe cu 12 găuri. Se cern 250g de făină şi 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu şi se amestecă 140g de vişine deshidratate, câte 100g de ciocolată albă şi neagră tăiată în bucăţi mari şi 100g de zahăr fin.

Se adaugă 2 ouă bătute, 150ml de iaurt natural şi 100g de unt topit şi se amestecă până când mixul este cremos, dar cu cocoloaşe. Se umplu formele de hârtie şi se dă tava la cuptor 20-25 de minute, până când brioşele cresc şi se rumenesc.

Se scot pe un grătar la răcit şi se servesc uşor calde.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page