Retete
RETETA | Vițel cu legume
Ingrediente:
- 1 kg carne vitel
- 100 ml ulei
- 6 catei usturoi tocati
- 2 cepe rosii tocate marunt
- 2 fire ceapa verde rondele
- 1 ardei kapia cubulete
- 1 tija telina feliata
- 1 ceasca fasole verde congelata
- 1 ceasca mazare verde congelata
- 1/2 lingurita boia rosie
- 1/2 lingurita pasta ardei iuti tocati
- sare
Carnea de vitel se trece prin jet de apa rece , se tamponeaza de excesul de umiditate si se feliaza .
Setati aparatul de gatit pe functia Fry si caliti usor timp de 10 minute in ulei, ceapa , usturoiul ,ardeiul si telina .Sarati . Adugati boiaua si pasta de ardei iute .
Se pune carnea , doua cani de apa si se trece pe programul Stew timp de 40 minute .
Cu 10 minute inainte de terminarea programului se aduga legumele congelate .
Pofta buna !!!
Sursa: bucataras.ro