Retete
RETETA | Vinete gratinate
Ingrediente:
2 vinete
3 roşii
3-4 căţei de usturoi
3 ouă
200 g caşcaval ras
100 g smântână
3-4 felii mozzarella
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Speli vinetele sub jet de apă, le tai pe lung, le dai cu sare şi le ţii la scurs 30 de minute, apoi le ştergi cu şervete absorbante. Dai roşiile prin răzătoare. Ungi o formă cu ulei, pui un strat de roşii, aşezi un strat de vinete, presari usturoi zdrobit, condimentezi cu sare şi piper, după gust. Separat, baţi ouăle, încorporezi smântâna şi caşcavalul, apoi torni peste legume. Repeţi până termini ingredientele. Dai tava la cuptorul încins, când este aproape gata aşezi feliile de mozzarella şi laşi la cuptor până când se gratinează.
Sursa: www.clickpentrufemei.ro