Retete

RETETA | Tocăniţă de viţel

Ingrediente:

  • 800 g muşchiuleţ de viţel
  • 2 -3 buc.ceapa uscata(eu am folosit 2 buc.foarte mari)
  • 2 morcovi
  • Ardei iute uscat
  • Condiment barbeque pentru pui
  • Sare
  • Ulei
  • Boia iute de ardei
  • piper
  • Condiment Hot & Spicy
  • Un căţel de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • O lingura smântâna
  • Marar si patrunjel verde

Mod de preparare:

Am taiat carnea felii mai groase,am pus putin ulei si le-am condimentat cu Barbeque de pui.

Am lasat carnea la frigider peste noapte.

Ceapa am taiat-o marunt,morcovii rondele si le-am calit în ulei.

Am folosit multa ceapa pentru ca,eu cred ca ceapa si morcovul da acel gust bun acestui preparat.

Dupa ce ceapa si morcovul s-au înmuiat puţin,am pus boia iute si carnea.

Am mai prajit putin apoi am pus ardeiul iute,putina sare,piper si condimentul Hot&Spicy.

Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba.

Când carnea a fost aproape fiarta,am adaugat usturoiul tocat si sucul de rosii.

La final am pus o lingura de smântâna si verdeata.

Pentru ca ceapa si morcovul dau un gust dulce,am compensat cu ardei iute si piper.

Simplu si foarte bun!

Poftă bună !!!

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page