Retete

RETETA | Tartă aperitiv omletă

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 80 g sunca
  • 80 g cascaval ras
  • 80 g mozzarella
  • 80 ml lapte
  • 80 g ciuperci taiate
  • 40 g masline fara samburi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 fir ceapa verde
  • 2- 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare:

Sunca si ardeiulle taiem cubulete

Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.

Faina o asestecam cu praful de copt.

Patrunjelul il tocam marunt.

Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper. forma de tarta cu putin unt, rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.

O scoatem din cuptor si o portionam.

Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.

Pofta mare sa aveti !

Sursa: gustos.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page