Retete
RETETA | Supă grecească de pui, ideală în zilele geroase
Ingrediente:
1 lingură ulei
½ ceapă
2 căței de suturoi
1, 2 l supă de pui
100 ml apă
100 g orez
¼ țelină
1 piept de pui fiert
3 ouă
1 lămâie
pătrunjel
mărar
sare
piper
Mod de preparare:
Călești în ulei ceapa, usturoiul pisat și țelina tocată mărunt. Când se înmoaie, torni supa de pui, apa și orezul spălat în mai multe ape. Lași să fiarbă până când se înmoaie orezul. Bați ouăle, adaugi o cană de supă fierbinte, omogenizezi și torni în oala de supă. Pui pieptul de pui rupt fâșii, zeama de lămâie și amesteci. Condimentezi cu sare și piper după gust. Servești cu mărar și pătrunjel tocate.
Sursa http://recipesworthrepeating.com