Retete

RETETA | Supă de varză

Ingrediente:

3 linguri ulei

1 ceapă tocată

1 țelină potrivită, tocată

2 căței de usturoi tocați

2 litri supă de pui

sare și piper măcinat, după gust

220 g morcovi tocați

½ de varză mare sau 1 mică, curățată  și tocată mărunt

300-400 g roșii tăiate cuburi

pătrunjel proaspăt tocat

Cum gătești supă de varză:

Într-o oală mare, încălzești uleiul la foc mediu. Pune peste el ceapa, țelina și usturoiul și călește până se înmoaie ceapa, circa 5 minute. Adaugă supa de pui, sare și piper după gust. Când dă în clocot, adaugă și morcovii și varza și fierbe până când varza se înmoaie puțin, circa 10 minute.  Pune și roșiile și fierbe încă 15 – 30 minute, amestecând des. Servește cu pătrunjel tocat presărat deasupra.

Sursa: https://salu-salo.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page