Retete

RETETA | Supă de pui cu suc de roșii și tăieței de casă

Ingrediente:

  • carne de pui
  • doi cartofi
  • 4 cepe mici
  • un morcov
  • un patarnac
  • un dovlecel
  • o bucata de telina
  • un ardei rosu capia
  • un ardei gras verde
  • patrunjel proaspat
  • 500 ml suc de rosii (de casa)
  • sare dupa gust
  • taietei de casa pentru care avem nevoie de 2 oua si faina cat cuprinde
Mod de preparare:

Carnea, spalata in prealabil, o punem la fiert.

Adunam spuma formata.

Curatam legumele, le spalam si le tocam in cuburi mici.

Le adaugam peste carne si continuam fierberea pana ce sunt suficient patrunse.

Saram dupa gust si coloram cu suc de rosii.

Continuam fierberea pana incepe sa clocoteasca.

Adaugam taieteii si lasam sa reia fierberea (inca 10 minute aproximativ).

Presaram patrunnjelul proaspat tocat.

Pofta buna!

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page