Retete

RETETA | Supă de mazăre cu sparanghel și tarhon proaspăt

Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat este o reteta pentru intreaga familie, a carei aroma deosebita, datorata tarhonului, va fi apreciata de toata lumea. In plus, este foarte saraca in grasimi si foarte sanatoasa.

Ingrediente:

  • 1 kg de sparanghel proaspat
  • 2 cani de mazare congelata
  • 1,5 l de supa de legume
  • o lingura de tarhon proaspat tocat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper negru macinat
  • crutoane

Mod de preparare:

Pune sparanghelul taiat marunt alaturi de mazare intr-o cratita mare si adauga supa de legume, tarhonul proaspat, sarea si piperul si fierbe impreuna ingredientele timp de 10 minute.

Paseaza legumele cu ajutorul unui blender pana cand obtii o pasta de consistenta supei creme de legume. Mai da-i un clocot si serveste-o in boluri pentru supa.

Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat se serveste fierbinte, alaturi de crutoane fierbinti. Este o supa saraca in grasimi, pe care o poti imbogati cu o lingura de smantana.

Sursa: http://retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page