Retete

RETETA | Supă-cremă de praz

Ingrediente:
1 morcov
1 ţelină
4 cartofi
3 fire praz
2 linguri ulei
1 ceapă
1 păstârnac
supă de legume
sare
piper

Mod de preparare:

Cureţi rădăcinoasele şi le tai cubuleţe. Încingi uleiul şi căleşti uşor ceapa, apoi le pui şi pe ele în oală. Torni supă de legume atât cât să fie acoperite
cu trei degete peste. Îndepărtezi primele două foi de la firele de praz, le tai rondele, le speli sub jet de apă şi le pui în oală împreună cu cartofii făcuţi cubuleţe.

Potriveşti gustul de sare şi piper, laşi până când legume s-au înmuiat, strecori zeama şi le mixezi. Torni din ea atât cât vrei să fie de groasă supa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page