Diverse

RETETA | Supa crema de legume cu crutoane

INGREDIENTE:

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata de telina
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • sare,piper
  • verdeata

Pentru crutoane:

  • 4 felii de paine
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: 4Portii: 4
Timp de preparare Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE :

Feliile de paine le taiem cubulete mici,le punem in tava de aragaz,stropim cu ulei de masline si presaram cu sare. Dam la cuptor pana se rumenesc.

Legumele curatate se pun la fiert in apa rece.Se fierbe la foc potrivit,pana se inmoaie.Se curata de spuma,daca este cazul,dupa care se strecoara.

Legumele le punem in blender si mixam pana obtinem o pasta fina,dupa care le punem inapoi in apa in care au fiert.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se presara cu verdeata tocata marunt si se serveste cu crutoane.

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page