Diverse
RETETA | Supa crema de legume cu crutoane
INGREDIENTE:
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 1 bucata de telina
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 1 cartof
- sare,piper
- verdeata
Pentru crutoane:
- 4 felii de paine
- 2 linguri ulei de masline
- sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE :
Feliile de paine le taiem cubulete mici,le punem in tava de aragaz,stropim cu ulei de masline si presaram cu sare. Dam la cuptor pana se rumenesc.
Legumele curatate se pun la fiert in apa rece.Se fierbe la foc potrivit,pana se inmoaie.Se curata de spuma,daca este cazul,dupa care se strecoara.
Legumele le punem in blender si mixam pana obtinem o pasta fina,dupa care le punem inapoi in apa in care au fiert.Se potriveste gustul de sare si piper.
Se presara cu verdeata tocata marunt si se serveste cu crutoane.
Am intrat in post? Pune o reteta de ceafa la gratar si cartofi facuti la disc.
Iti trebuie o reteta speciala de ceafa la gratar si cartofi la disc?:)))