Retete

RETETA | Supă cremă de ciuperci cu iaurt

Ingrediente:

  • 1 kg  ciuperci brune
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 cepe
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină mică
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 100 ml ulei
  • pătrunjel, după gust
  • rozmarin, după gust
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • 500g iaurt de băut
  • 1 litru apă

Mod de preparare:

Tai mărunt albitura, ţelina, cartoful şi le laşi deoparte.Încingi uleiul şi căleşti ceapa mărunţită până devine sticloasă, adaugi  usturoiul , apoi ciupercile tocate şi le laşi până se înmoaie. Pui legumele tocate peste ciuperci, torni apa, potriveşti de sare şi piper. Când au fiert, mixezi  totul şi adaugi iaurtul. Poţi să ornezi cu pătrunjel tocat.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page