Retete
RETETA | Supă cremă de ciuperci cu iaurt
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci brune
- 2 fire usturoi verde
- 2 cepe
- 1 păstârnac
- 1 ţelină mică
- 1 morcov
- 1 cartof
- 100 ml ulei
- pătrunjel, după gust
- rozmarin, după gust
- sare, după gust
- piper, după gust
- 500g iaurt de băut
- 1 litru apă
Mod de preparare:
Tai mărunt albitura, ţelina, cartoful şi le laşi deoparte.Încingi uleiul şi căleşti ceapa mărunţită până devine sticloasă, adaugi usturoiul , apoi ciupercile tocate şi le laşi până se înmoaie. Pui legumele tocate peste ciuperci, torni apa, potriveşti de sare şi piper. Când au fiert, mixezi totul şi adaugi iaurtul. Poţi să ornezi cu pătrunjel tocat.
Sursa: clickpoftabuna.ro