Retete

RETETA | Știucă cu fasole verde și leurdă

Ingrediente:

  • 4 medalioane de stiuca [500 gr]
  • 500 gr fasole verde [congelata]
  • 1 legatura mica leurda
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura unt
  • 100 gr faina malai
  • ulei pentru prajit
  • sare

Mod de preparare:

Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ].

Spalati ardeiul si verdeturile .

Ardeiul se taie rondele . Verdeturile se toaca marunt .

Intr-o craticioara , separat , se incalzeste untul se pune fasolea verde , se sareaza . Amestecati

Adugati ardeiul iute rosu si leurda+ patrunjelul la fasole. Amestecati. Cateva minute cat se inabuse impreuna este suficient.

Serviti stiuca crocanta pe patul de fasole verde.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page