Retete
RETETA | Știucă cu fasole verde și leurdă
Ingrediente:
- 4 medalioane de stiuca [500 gr]
- 500 gr fasole verde [congelata]
- 1 legatura mica leurda
- 1 legatura mica patrunjel verde
- 1 ardei iute rosu
- 1 lingura unt
- 100 gr faina malai
- ulei pentru prajit
- sare
Mod de preparare:
Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ].
Spalati ardeiul si verdeturile .
Ardeiul se taie rondele . Verdeturile se toaca marunt .
Intr-o craticioara , separat , se incalzeste untul se pune fasolea verde , se sareaza . Amestecati
Adugati ardeiul iute rosu si leurda+ patrunjelul la fasole. Amestecati. Cateva minute cat se inabuse impreuna este suficient.
Serviti stiuca crocanta pe patul de fasole verde.
Sursa: bucataras.ro