Retete

RETETA | Spaghete cu creveţi

Ingrediente:

1 pungă creveţi (500 g)
300 g spaghete
sare
piper
1 ceapă
3-4 căţei de usturoi
1-2 linguri ulei
150-200 g pastă de roşii
1 lingură busuioc uscat, mărunţit
pătrunjel tăiat

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert, le scurgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Toci ceapa şi usturoiul şi le pui la călit în tigaie în ulei, până se înmoaie. Adaugi creveţii dezgheţati, busuiocul piper, după gust şi pasta de roşii diluată în apa fiartă păstrată. După câteva minute adaugi şi spaghetele, amesteci pentru omogenizare şi opreşti focul. Le serveşti fierbinţi, presărate cu pătrunjel, după gust.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page