Retete

RETETA | Somon în sos de lămâie și miere

Ingrediente:

1 bucată mare de somon

100 g unt, topit

zeama de la 2 lămâi

1 lămâie, feliată

4 linguri miere

3 lingurițe usturoi pisat

coriandru tocat, după gust

sare și piper

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 180 °C. Pui somonul într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu. Condimentezi cu sare și piper, pe ambele părți, după gust. Așezi feliile de lămâie pe margini. Amesteci untul, zeama de lămâie, mierea și usturoiul.

Torni sosul peste pește. Tragi capetele foliei spre somon, chiar dacă nu îl acoperă în totalitate. Dai la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute. Servești cu coriandru, dacă vrei.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page