Retete

RETETA | Somon cu pesto de piper rosu

Ingrediente:

  • 4 fileuri de somon
  • 1/2 cana de ardei copti de la conserva, scursi de zeama;
  • 1 lingura de sos de rosii
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 7 migdale decojite
  • 1 catel de usturoi
  • sare

Mod de preparare:
Asezoneaza pestele cu putina sare si pune-l intr-o tigaie incinsa non-aderenta, pe fiecare parte, cate 4 minute. In timp ce pestele este pe foc, prepara sosul de pesto: pune ardeiul copt, uleiul, usturoiul, migdalele si sosul de rosii in blender cu putina sare si mixeaza-le bine, pana obtii o pasta.

Scoate pestele pe un platou si asezoneaza-l cu pesto-ul aromat. Serveste-l cu o garnitura de broccoli sau cu salata verde.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page