Retete

RETETA | Șnițel de curcan cu iaurt și tarhon

Ingrediente:

  • 1 kg carne piept curcan
  • 100 ml iaurt grecesc
  • sare
  • tarhon uscat
  • faina alba de grau
  • 3 oua
  • ulei pentru prajt [eu am avut de rapita ]
Mod de preparare:
Carnea de curcan se portioneaza taind felii perpendicular pe fibra .
  1. Se bat usor feliile cu batatorul de snitele intre doua folii alimentare [ sa nu se rupa , astfel se intind bine ] .
  2. Se sareaza carnea , se unge cu iaurt pe ambele parti, se prasara cu tarhon uscat .
  3. Se dau bucatile de curcan prin faiana alba .
  4. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins .
  5. Scoteti snitelele pe  o farfurie cu servetel de hartie  pentru a absorbi surplusul de ulei .
  6. Snitelele se servesc cu garnitura sau salata preferata .
  7. Se pot pune si la pachet intre doua felii foarte subtiri de paie unse cu mustar sau ketghup .

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page