Retete
RETETA | Scoici umplute
Ingrediente:
8-10 paste conchiglioni giganţi
500 g carne tocată
2 cârnaţi cabanoşi
200 ml suc de roşii
2 căţei de usturoi
sare
piper
1 ceapă
5 linguri ulei
30 g parmezan
pătrunjel
busuioc
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi o căleşti în patru linguri de ulei până când devine sticloasă. Adaugi carnea şi cârnaţii tăiaţi cât mai mărunt. Acoperi şi laşi să fiarbă, amestecând constant, până când scade apa lăsată şi carnea s-a pătruns.
Dacă mai este nevoie, mai adaugi apă. Torni sucul de roşii, sare, piper, după gust şi, cu 5 minute înainte să dai deoparte, pui căţeii de usturoi pisaţi. Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le umpli cu o parte din compoziţia de carne.
Sursa: clickpoftabuna.ro