Retete

RETETA | Sarmale de post în foi de viță de vie

Ingrediente:

80 g frunze de viță-de-vie

200 g orez

200 ml apă

1 ceapă

70 g măsline kamalata

1 lingură zeamă de lămâie

sare

piper

3 linguri ulei

Mod de preparare:

Încingi uleiul și călești ceapa tocată, apoi adaugi orezul, apa și sare după gust. Lași să fiarbă până când orezul absoarbe toată apa. Pui zeama de lămâie, măslinele tocate și piper după gust și mai ții pe foc 1-2 minute, apoi dai deoparte.

Înfășori sarmalele cu această umplutură și le pui într-o oală. Le acoperi cu apă și le lași să fiarbă până când se înmoaie frunza și apa a scăzut.

Sursa http://www.mykeuken.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page