Retete

RETETA | Sarmale cu ciuperci în sos de roșii

Ingrediente: 

900 g frunze de varză

800 g ciuperci

100 g orez

1 ceapă

mărar, după gust

pătrunjel, după gust

900 g sos de roșii

1 l apă

sare, după gust

piper, după gust

mămăliguță, opțional

smântână vegetală, opțional

Mod de preparare: 

Pui frunzele de varză într-un bol cu apă rece pentru câteva minute. Într-un alt vas combini ciupercile tăiate, orezul, ceapa, mărar, pătrunjel, sare și piper, după gust. Umpli fiecare frunză de varza cu amestecul și formezi sarmalele.

Le așezi într-o oală și torni peste sosul de roșii amestecat cu apa. Ții la foc mic aproximativ 4 ore. Servești cu mămăliguță caldă și smântână vegetală, dacă dorești.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page