RETETA | Sandwich-uri cu oua coapte
Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii cu un aperitiv inedit si extrem de delicios poti alege sandviciurile cu oua coapte. Se prepara rapid si usor si ii va incanta pe musafirii tai.
Ingrediente:
- 4 chifle cu susan
- 50 g unt
- 100 g crema de branza
- 8 oua
- cimbru uscat si macinat
- sare grunjoasa
- piper
Mod de preparare:
Taie chiflele si scoate-le miezul. Separat, amesteca untul cu crema de branza si cu sarea. Unge chiflele cu aceasta compozitie si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.
Sparge ouale si pune cate doua in fiecare chifla, apoi presara sare si piper peste ele si baga-le la cuptorul preincalzit la 150 de grade si lasa-le aproximativ 15 minute, pana se coc ouale. La final presara peste ele cimbru uscat si macinat.
Sandviciurile cu oua coapte se servesc atat reci la micul dejun, cat si ca aperitive calde.
Sursa: www.retete.acasa.ro