Retete

RETETA | Salată de paste cu dovlecei și nuci

Ingrediente:

140 g fusilli

280 g dovlecel tăiat felii

140 g ciuperci tocate mărunt

50 g roșii cherry tăiate 1/4

1 praz

2 linguri de nuci

50 g năsturel proaspăt

Dressing de ulei de măsline, oțet balsamic, usturoi proaspăt, muștar Dijon, sare

Mod de preparare:

Fierbi fusilli conform indicațiilor de pe ambalaj.

Preîncălzești cuptorul la 220°C.

Într-o tavă pui ciupercile și dovleceii și le stropești cu ulei. Asezonezi cu sare și piper. Dai la cuptor 12-15 minute.

Cureți și speli foarte bine prazul. Îl tai rondele și apoi îl călești în ulei încins timp de 5-7 minute.

Toci nucile mărunt. Toci năsturelul. Într-un vas mare amesteci toate ingredientele și pui deasupra dressingul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page