Retete
RETETA | Salată de ciuperci cu mărar și maioneză
Ingrediente:
- 500g ciuperci (de preferat proaspete, insa merg si congelate)
- 4-5 catei de usturoi
- maioneza
- o legatura de marar
- 2 linguri mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbe ciupercile in apa cu sare apoi scurge-le bine. Cand s-au racit taie-le marunt. Adauga-le intr-un castron icapator.
Curata mararul, toaca-l marunt si adauga-l peste ciuperci. Usturoiul piseaza-l foarte bine, pana obtii o pasta si amesteca-l cu mustarul. Adauga si acest amestec peste ciuperci, alaturi de maioneza si amesteca totul foarte bine. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Sfat:
In aceasta reteta poti adauga oricata maioneza doresti. Totul depinde de gusturile fiecaruia.
Lasa salata la frigider peste noapte inainte de a o servi. In acest timp aromele se combina si va fi mult mai gustoasa. Serveste salata pe felii de paine prajita.
Sursa: retete.acasa.ro