Retete

RETETA | Salată cu carne de iepure

Ingrediente:

500 g carne de iepure
2 căței de usturoi, pisați
3 linguri ulei
oregano, după gust
250 g fasole verde
1 ardei gras
1 ceapă
piper boabe, după gust
1 ardei iute
2-3 linguri zeamă de lămâie
mărar
sare

Mod de preparare: 

Tai carnea feliuțe și o speli bine. Călești, în 2 linguri de ulei, ceapa tocată și usturoiul, 2-3 minute. Adaugi carnea, câteva boabe de piper, și prăjești până când intră cu ușurință dinții furculiței în ea. Adaugi fasolea ruptă, ardeiul gras feliat și sare, după gust. Sotezi câteva minute, presari ardeiul iute tăiat mărunt, amesteci să se combine aromele, oprești focul și torni zeama de lămâie. O servești presărată cu mărar și oregano.

Foto: Profimedia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page