RETETA | Rulouri din piept de pui cu cârnați și castraveciori
Ingrediente:
- 5 felii piept pui
- 3 castraveciori murati
- 2 carnati din carne de porc
- sare
- piper
- ulei (pentru prajit)
Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie.
Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor.
Castraveciorii ii feliem pe lugime in felii subtiri, indepartand mai intai capetele.
Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga. Carnatii ii taiem fiecare in trei si ii prajim bine pe toate partile. Scoatem carnatii pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in excces.
Luam o felie de piept de pui, presaram sare si piper dupa gust, asezam felii de castravecior si o bucata de carnat la un capat.
Rulam pieptul de pui si il fixam cu ajutorul a doua-trei scobitori.
Incingem bine putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile de pui cateva minute pe ambele parti.
Scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
In momentul servirii indepartam scobitorile.
Se servesc calde alaturi de legume, salate, sosuri .
Pofta buna !
Sursa: bucataras.ro