Retete

RETETA | Rulouri din piept de pui cu cârnați și castraveciori

Ingrediente:

  • 5 felii piept pui
  • 3 castraveciori murati
  • 2 carnati din carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei (pentru prajit)
Mod de preparare:

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie.

Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor.

Castraveciorii ii feliem pe lugime in felii subtiri, indepartand mai intai capetele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga. Carnatii ii taiem fiecare in trei si ii prajim bine pe toate partile. Scoatem carnatii pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in excces.

Luam o felie de piept de pui, presaram sare si piper dupa gust, asezam felii de castravecior si o bucata de carnat la un capat.

Rulam pieptul de pui si il fixam cu ajutorul a doua-trei scobitori.

Incingem bine putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile de pui cateva minute pe ambele parti.

Scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

In momentul servirii indepartam scobitorile.

Se servesc calde alaturi de legume, salate, sosuri .

Pofta buna !

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page