Retete
RETETA | Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Ingrediente:
4 ouă mari
60 ml lapte
o mână de ceapă verde tocată
Sare şi piper după gust
o lingură de unt
220 gr brânză cheddar rasă
4 felii de şuncă
Mod de preparare:
Amestecă ouăle cu laptele şi ceapa verde într-un castron şi asezonează cu sare şi piper.
Topeşte untul într-o tigaie de mărime medie, la foc mediu.
Pune un polonic din amestecul de ouă în tigaie creând forma unei clătite. Las-o pe foc aproximativ 2 minute. Adaugă jumătate din cantitatea de brânza cheddar rasă şi acoperă tigaia cu un capac până cand aceasta este topită. Pune „clătita” pe o farfurie, adaugă feliile de şuncă deasupra şi ruleaz-o strâns.Repetă această procedură până când termini toate ingredientele şi serveşte.
Susa: clickpoftabuna.ro