RETETA | Rulouri cu piept de pui, spanac si mozzarella
Rulourile din piept de pui cu spanac si mozzarella sunt ideale atat ca antreu, cat si ca gustare. Sunt hranitoare si nu contin nici foarte multe calorii. Spanacul le va da o aroma deosebita, ce te va incanta.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 1 kg de spanac
- 180 g mozzarella
- 1 cub de concentrat
- sare si piper
Mod de preparare:
Spala bine spanacul si pune-l la fiert aproximativ 20 de minute. Strecoara-l si apoi paseaza-l la blender cu putina sare si piper.
Intre timp, da mozzarella pe razatoare si taie felii pieptul de pui. Asezoneaza carnea cu sare si piper dupa gust si apoi bate-o putin cu ciocanul de snitele. Pune in mijlocul fiecarei felii de carne o jumatate de lingura de mozzarella si spanac, apoi ruleaza carnea si prinde-o cu o scobitoare.
Dupa ce le-ai terminat de rulat, pune-le intr-un vas termorezistent si toarna peste ele o supa facuta dintr-o cana de apa si cubul de concentrat, apoi da-le la cuptor pentru circa 30 de minute.
Rulourile cu piept de pui, spanac si mozzarella se servesc atat reci, cat si calde, simple, cu smantana sau legume sotate.
Sursa: www.retete.acasa.ro