RETETA | Rulouri cu omletă şi cârnaţi
Ingrediente:
4 ouă
1 cârnat proaspăt de casă
50 g caşcaval
1 lingură ulei
2 linguriţe muştar
200 g spanac fiert şi scurs
1 lingură sos de roşii picant
pătrunjel, pentru decor
Mod de preparare:
Așezi cârnatul într-o tigaie, torni apă peste el, cât să fie acoperit, pui un capac și îl fierbi până scade apa. Dai capacul deoparte și îl rumenești în grăsimea lăsată de el. Îl lași la răcorit pe un şervețel absorbant, apoi îi scoți pielița.
Separat, baţi bine ouăle într-un castron, adaugi o linguriţă de muştar şi caşcavalul ras. Încălzeşti uleiul într-o tigaie şi pui omleta la prăjit, câte 3 minute pe fiecare parte.
Când este gata, o răstorni pe un platou, o lași la răcorit, apoi o ungi cu restul de muştar. Întinzi uniform spanacul, aşezi cârnatul şi rulezi.
Servești omleta decorată cu pătrunjel, alături de sos picant.