RETETA | Rulouri cu ciuperci si usturoi verde
Ingrediente:
* 400 g aluat foietaj
* 500 g ciuperci
* 1 legatura usturoi verde
* ulei de masline
* un ou
* sare, piper
Mod de preparare:
Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei.
Ciupercile se curata, se spala si se calesc in ulei de masline.
Usturoiul verde se spala si se taie marunt,se amesteca cu ciupercile, apoi condimentam cu sare si piper.
Pe masa de lucru intindem aluatul de foietaj punem compozitia de ciuperci si usturoi apoi rulam usor.
Din ruloul obtinut taiem felii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25- 30 minute.
Pofta buna!
Cu ajutorul functiilor”REHEAT” si “KEEP WARM” se pot pastra rulourile calde sau se pot incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.
Rulourile aperitiv cu ciuperci si usturoi se servesc atat reci cat si calde.
Sursa: culinar.ro