Retete
RETETA | Rulouri crocante cu cașcaval
Ingrediente:
- 1 foaie aluat pentru pizza
- 40 de felii salam picant
- 1 pachet mozzarella
- 30 g unt
- usturoi pudră, după gust
- pătrunjel, după gust
- sare, după gust
- sos de tomate, opțional
Mod de preparare:
Încălzești cuptorul la 230 de grade. Întinzi aluatul pentru pizza pe o suprafață tare și îl secționezi în 10 dreptunghiuri potrivite. Așezi câte 4 felii de salam picant din loc în loc pe fiecare secțiune, iar deasupra pui o bucată de mozzarella, pe care ai tăiat-o la fel, în 10 părți. Rulezi aluatul și îl închizi bine la capete. Topești untul, presari în el usturoi pudră, sare și pătrunjel, după gust și ungi fiecare rulou cu acest amestec. Dai la copt 10-12 minute, sau până când acestea se rumenesc ușor la suprafață. Servești cu sos de tomate, dacă dorești.
Sursa: clickpoftabuna.ro