RETETA | Ruladă din carne de pasăre
Ingrediente:
1 piept dezosat pasăre
100 g șuncă feliată
250 g carne tocată pasăre
50 g fistic prăjit și descojit
sare piper
coriandru
1 linguriță ulei
Mod de preparare:
Tai pieptul de pasăre pe jumătate, dar nu până la capăt. Amesteci carnea tocata cu boabele de fistic, coriandru, sare și piper. Peste pieptul de pasare așezi o folie alimentară de plastic și bați ușor, pe deasupra, cu ciocănelul de bătut carnea. Apoi sărezi carnea, așezi peste ea un strat de felii de șuncă și, pe deasupra, amestecul de carne tocată cu fistic. Rulezi ușor, închizi bine la capete și fie strângi cu o sfoara, fie înfigi cu scobitori din loc în loc. Încingi cuptorul și lași la foc mediu, într-un vas uns cu puțin ulei, aproximativ 45 de minute sau până se rumenește. Aștepți sa se răcorească, apoi o poți felia și servi.