Retete
RETETA | Ruladă de porc
Ingrediente:
1, 5 kg pulpă de porc
2 linguri rozmarin tocat
6 căței de usturoi pisați
6 căței de usturoi întregi
1 lingură salvie uscată
sare
piper
ulei
2 mandarine
Mod de preparare:
Taie carnea de porc până obții o felie mai mare, pe care o bați cu ciocanul pentru a o frăgezi. Unge carnea pe interior cu ulei și presară rozmarin, salvie, usturoi pisat și coajă de mandarine. Asezonează cu sare și piper, rulează și leagă rulada cu ață. Ține rulada la temperatura camerei 30 de minute, așaz-o în tavă, adaugă puțin ulei, cățeii de usturoi și acoperă tava cu hârtie de copt. Ține rulada la cuptor 20 de minute, dă deoparte hârtia și adaugă mandarinele tăiate cubulețe. Lasă rulada la cuptor până ce furculița intră cu ușurință în ea.