Retete
RETETA | Ruladă de biscuiți cu nucă de cocos
Ingrediente:
- Ingrediente pt foi: 500 g biscuiti
- 2 cani cu lapte(cam 400-500 ml lapte
- trebiue sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o putei intinde)
- 3 linguri cacao.
- Ingrediente pt crema: 200 g zahar pudra
- 200 g unt(1 pachet)
- 100 g nuca de cocos
- 3 vanilii.
Mod de preparare:
Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pt ca nu trebuie sa folositi aragazul.
Mod de preparare pt foi: se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao,laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de nylon, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece.
Se taie de grosimea unui deget.
Mod de preparare pt crema: batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.
Sursa: gustos.ro