RETETA | Pulpe de pui în sos cremos cu bacon și ciuperci
Ingrediente:
4 pulpe de pui
1 lingură ulei
1 linguriță mix de condimente
sare
piper
Pentru sos
200 g ciuperci, feliate
5 fâșii bacon
250 g smântână
4-5 crenguțe de cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în puțin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferi într-o tavă tapetată și le dai la cuptor aproximativ 20 de minute.
În aceeași tigaie, călești ciupercile 3 minute. Amesteci cu baconul tăiat bucățele. Combini cu smântâna, crenguțele de cimbru, sare și piper, după gust. Lași să clocotească ușor 2 minute, amestecând constant. Servești puiul cu sos.
Sursa https://juliasalbum.com