Retete

RETETA | Pulpe de pui în sos cremos cu bacon și ciuperci

Ingrediente:

4 pulpe de pui

1 lingură ulei

1 linguriță mix de condimente

sare

piper

Pentru sos

200 g ciuperci, feliate

5 fâșii bacon

250 g smântână

4-5 crenguțe de cimbru

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în puțin ulei încins, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Transferi într-o tavă tapetată și le dai la cuptor aproximativ 20 de minute.

În aceeași tigaie, călești ciupercile 3 minute. Amesteci cu baconul tăiat bucățele. Combini cu smântâna, crenguțele de cimbru, sare și piper, după gust. Lași să clocotească ușor 2 minute, amestecând constant. Servești puiul cu sos.

Sursa https://juliasalbum.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page