RETETA | Pulpe de pui cu sos de tomate și busuioc
Ingrediente:
450 g pulpe de pui
400 g roșii decojite întregi, la conservă
2 linguri ulei de măsline
1 jumătate de ceapă, tocată
3 căței de usturoi, pisați
10 frunze de busuioc
sare, după gust
piper, după gust
zahăr brun, după gust
pătrunjel, după gust
Mod de preparare:
Speli pulpele de pui și le lași să se usuce. Condimentezi cu sare și piper, pe ambele părți, după gust. Dai roșiile la blender. Încălzești o oală specială cu capac, așezi carnea în ea și o rumenești câteva minute, neacoperită. Torni peste uleiul de măsline. Călești într-o tigaie ceapa și usturoiul, adaugi pasta de tomate, busuiocul și pui conținutul în oală. Gătești la foc mediu, 15-20 de minute, cu capacul pus. Servești cu zahăr brun și pătrunjel tocat pe deasupra, după gust.
Sursa http://rasamalaysia.com