Retete

RETETA | Pulpe de pui cu ceapă și cartofi

Ingrediente:

3 pulpe intregi,3 buc ceapa, 8 cartofi potriviti,  5 linguri ulei, 1 lingurita rasa de boia ardei dulce , sare, piper dupa gust, patrunjel verde, 50 ml apa.

Mod de preparare:

  1. Pulpele se trec prin flacara, se spala si se  portioneaza. Spalam si curatam legumele.
  2. Taiem cartofii rondele si ceapa in felii mai groase.
  3. Intr-o tava asezam legumele si  pulpele . Adaugam  ulei, sare, apa si piper dupa gust apoi  se pune la cuptor , la 180C , pentru 25 min.
  4. Se scoate tava , se presara boia de ardei si se introduce din nou pentru 5 min.
  5. Se servesc cu  patrunjel verde taiat marunt.

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page