Retete

RETETA | Pui țărănesc cu ceapă la cuptor

 

Ingrediente: 

1 căpățână usturoi

2 cepe

1 lămâie

sare

piper

3 linguri ulei

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Îndepărtezi ușor pielea de pe pui, fără însă să o dai jos de pe carne și așezonezi puiul, pe sub piele, cu sare și piper. Îl ungi pe deasupra pielii cu ulei și condimentezi din nou cu sare și piper.

Taie cepele și lămâia bucăți și le așezi într-o tavă. Pui deasupra puiul întreg și așezi în pui jumătate de căpățâna de usturoi. O așezi în tavă pe restul. Acoperi cu folie și dai la cuptor aprozimativ o oră. Îndepărtezi folia și mai ții puiul până când se rumenește și furculița intră cu ușurință în carne.

Sursa: www.forageddish.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page