Retete

RETETA | Pui în sos de bere

Ingrediente:

2 linguri ulei

4 bucăți piept de pui

3 linguri ceapă, tăiată julien

sare

piper

2 linguri pătrunjel tocat

120 ml bere

1 lingură muștar boabe

2 linguri sos de soia

Mod de preparare:

Condimentezi bucățile de piept de pui cu sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în puțin ulei, aproximativ 6 minute, pe fiecare parte. Scoți pe o farfurie și acoperi.

Călești ceapa în aceeași tigaie, 1 minut, până se înmoaie. Separat, amesteci berea, sosul de soia și muștarul. Combini cu ceapa și lași să dea în clocot, apoi reduci focul și mai lași până ce sosul începe să scadă. Servești pieptul de pui cu sos și pătrunjel.

Sursa http://www.cookinglight.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page