RETETA | Pui in sos cu ciuperci
Ingrediente:
Carne de pui-5 pulpe superioare
70 ml ulei de masline
300 gr ciuperci proaspete
2 catei de usturoi
4 rosii
1/2 lingurita oregano
1/4 lingurita piper macinat
1/2 piper boabe amestec(rosu,verde si alb)
1 lingurita sare
patrujel verde- o legatura
Mod de preparare:
Pulpele de pui se condimenteaza cu sare si piper macinat si se prajesc in putin ulei de masline.
Se dau deoparte si in uleiul ramas se pun ciupercile taiate felii, apoi se adauga rosiile taiate cuburi, sare dupa gust, oregano, piper boabe si usturoiul taiat felii.
Se lasa sa fiarba pana sacde toata zeama lasata de ciuperci si rosii.
La final adaugam pulpele de pui si mai lasam cateva min pentru a se patrunde si carnea mai bine.
Servim puiul cu sos si ciuperci cu o garnitura de orez. Deasupra presaram patrujel verde tocat marunt.
Sursa: culinar.ro